luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Violență în familie, furt calificat și infracțiuni rutiere

  de - | 6 septembrie 2022, 1:02 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Arad în data de 6 septembrie 2022:

  •  Violență în familie

  Polițiștii arădeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui tânăr de 18 ani, din Arad, care, pe fondul unor divergențe, și-ar fi amenințat tatăl.

  Un bărbat de 54 de ani, din Șeitin, și-ar fi agresat concubina, în seara zilei de 4 septembrie.

  Cei în cauză sunt cercetați penal pentru violență în familie.

  •  Cercetați pentru furt calificat

  Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează doi tineri din Arad, de 21 și 23 de ani, care, în seara zilei de 5 septembrie, ar fi deposedat un tânăr de o bicicletă, 150 de lei și o pereche de căști audio, în timp ce staționa pe strada Șezătorii.

  Prejudiciul a fost recuperat și returnat proprietarului, în cauză fiind întocmit dosar penal. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

  •  Infracțiuni rutiere, în prima zi a săptămânii

  Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat un bărbat de 43 de ani, din Cermei, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Lazuri, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,38 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

  Pe D.N. 79/A, în Almaș, un tânăr de 19 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  În noaptea de 5/6 septembrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Lipova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în localitate.

  Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  •  Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

  În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 31.000 de lei.

  Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.