duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Vinko Medjimorec a semnat cu UTA! Joacă fundaș central și vine din Azerbaidjan

  de Lucian Dănilă | 22 iunie 2021, 2:37 PM | Sport

  0

  UTA l-a transferat pe fundașul croat în vârstă de 25 de ani, Vinko Medjimorec. El vine de la formația azeră Gabala, locul 7, penultimul, în prima ligă din Azerbaidjan.

  „Nu am stat prea mult pe gânduri când mi s-a propus să vin la acest club. Am aflat că are șase titluri de campioană, a câștigat de două ori cupa și are niște fani fantastici”, sunt primele cuvinte ale lui Vinko la Arad. Titular incontestabil la Gabala, Medjimorec a mai evoluat timp de cinci sezoane la gruparea croată Slaven Belupo înainte de transferul său în Azerbaidjan. Evoluează pe postul de fundaș central stânga, deși este jucător de picior drept.

  „Este un fotbalist care a evoluat titular meci de meci la Gabala”, l-a prezentat impresarul Bogdan Apostu, cel care a mijlocit transferul printr-o colaborare cu firma de impresariat care-l reprezintă pe jucătorul croat.

  IMG 3576

  „În acea poziție îmi doream mult să avem concurență. Avem acum patru fundași centrali, Erico, Ilie, Benga și Vinko, iar trei dintre ei pot evolua pe postul de fundaș central stânga deși toți patru sunt jucători de picior drept. Vinko, în ciuda vârstei sale, este un jucător cu experiență care ne poate ajuta foarte mult. Așteptăm ca acolo să revină și Benga, el fiind recuperat din punct de vedere medical”, spune Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  Vinko Medjimorec este cel de-al optulea transfer al verii pentru UTA, după ce în ultima săptămână au fost aduși: Baravykas (lituanian-ultima dată la Kukesi), Batha (albanez-Tirana), Mar (Mioveni), Passaglia (argentinian-Poli Iași), Tudor Călin (Ripensia), Vukcevici (muntenegrean-Podgorica) și Ubbink (olandez-Podbeskidzie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.