duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vineri și sâmbătă, Expo Arad devine tărâmul dinozaurilor

  de Special Arad | 16 martie 2022, 2:14 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ(foto: tetarom.ro)

  Vineri, la ora 10, la Expo Arad se va deschide o expoziție deosebită. Este vorba despre expoziția „Living Dinosaurs Experience!”, care vine la Arad de la Cluj și este organizată de Showtime Productions și PROEXPO.

  Evenimentul este disponibil pentru arădeni în perioada 18 martie – 19 iunie 2022. „Vă așteptăm la EXPO ARAD, să vă bucurați de această expoziție interactivă, să vă faceți poze inedite cu dinozaurii și să aflați cele mai captivante, interesante dar și educative informații. Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani, și faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp… văzduhul”, transmit organizatorii.

  „Living Dinosaurs Experience” oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității.

  Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică, în intervalul 10:00 – 19:00. Prețul unui bilet pornește de la 30 RON. Mai multe detalii puteți găsi pe www.dinoexpo.ro.

  În cadrul evenimentului, timp de o lună, Muzeul, Biblioteca, Centrul Cultural Județean Arad și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al județului Arad își vor prezenta publicului specificul activității, într-un stand organizat în intervalul orar 11-14.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.