Vineri se vor alege președinții Birourilor Electorale de Circumscripție și înlocuitorii acestora

  de Special Arad | 5 august 2020, 11:34 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Peste doar două zile, în cursul zilei de vineri, va avea loc tragerea la sorți a președinților Birourilor Electorale de Circumscripție și a celor care îi vor înlocui la nevoie. Același lucru a avut loc și anul trecut. Atunci, pentru alegerile presidențiale, în urma extragerii la sorți, Iovănaș Eugenia a fost desemnat președinte, Debreni Cristian Desideriu locțiitor și Haș Corina membru.

  Comunicat:   În conformitate cu prevederile art. 26, alin. 5, din Legea nr. 115/2015, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, vă aducem la cunoştinţă că: Tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie  şi  locţiitorilor acestora, ce se vor constitui în judeţul Arad, cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020, va avea loc vineri, 7 august 2020, ora 10,00, la sediul Tribunalului Arad, B-dul Vasile Milea, nr. 2-4,   în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad.

  Având în vedere starea de alertă pe teritoriul României, cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se va limita prezența persoanelor și anume: reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi a altor persoane interesate care participă la tragerea la sorţi.

  Astfel, vineri vom afla cine sunt desemnați pentru alegerile la nivel local.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.