Vineri se aleg frumusețile Aradului! Preselecție Miss Arad la Hotel Central

  de Special Arad | 15 June 2016, 11:58 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad se va desfășura în data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, eveniment care va începe de la ora 17:00, când vor avea loc înscrierile, urmând ca la ora 19:00 să continue probele selecției, în prezența  juriului.

  În cadrul preselecției proiectului „Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2016”, va putea participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, înălțimea minimă de 1,65 m,  cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită. Ținuta concurentelor la preselecție trebuie să fie formată din rochie sau fustă/ pantaloni scurți și top. Preselecția nu va necesita și proba costumelor de baie, în schimb va conține următoarele: proba catwalk în fata invitaților, proba de fotogenie și proba interviului în fața membrilor juriului. Concurentele minore sunt rugate de către organizatori să fie însoțite de cel putin unul dintre părinți.

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” va găzdui finala concursului județean de frumusete Miss Arad, eveniment planificat să se desfășoare în data de 29 iulie, care ajunge anul acesta la cea de-a XI-a ediție.

  Organizatorul principal al acțiunilor concursului județean de frumusețe  Miss Arad este Asociația Angels Organization în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, care asigură sprijinul logistic și financiar.

  Pagina oficială unde se pot urmări regulamentele, calendarul și evoluția concursurilor de frumusețe este: http://missarad.blogspot.ro/.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.