Vine toamna. Nimic nou, dar e momentul să o cauți pe Lucia. Vei pleca mai frumoasă după ce o întâlnești (Foto)

  de Lucian Dănilă | 29 august 2018, 1:21 PM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Ceea ce scriu mai jos nu are neapărat legătură cu anotimpurile. Faptul că vine toamna nu e nimic nou, este doar cursul normal al vieții, al anotimpurilor. Vara este pe sfârșite, se încheie și perioada concediilor, se încheie și perioada cu temperaturi caniculare și probabil este momentul potrivit să vă gândiți mai mult la… sine.

  Chiar dacă a fost perioada de concedii, mulți sau multe dintre dumneavoastră s-au întors acasă mai obosiți, mai obosite. A trecut deja o bună perioadă de când nu ați mai fost la epilat, de când pielea dumneavoastră nu a fost supusă unui tratament, iar pentru aceasta o avem pe Lucia Barath și salonul EDA Beauty de pe strada Academia Teologică, imediat în vecinătatea Pieței Catedralei (n.m. catedrala Veche).

  Lucia te așteaptă la salon atât pentru epilare definitivă cât și pentru a-ți trata acneea cu lumină.

  Voi scrie câte ceva despre fiecare dintre ele, atât despre epilarea definitivă cât și despre tratamentul pentru acnee.

  Epilarea definitivă:

  Epilarea definitiva cu lumină intensă pulsată (IPL) este cea mai eficienta metodă de îndepărtare a părului de pe corp . Prin tratamentul de epilare definitivă se obține distrugerea permanentă a rădăcinilor de păr în procent de maxim 95% cu variații pentru fiecare zonă a corpului. Totuși, firele rămase după tratamentul inițial vor deveni foarte subțiri și depigmentate (puf). Se recomandă inițierea tratamentului de epilare definitivă înainte de perioada caldă deoarece impune prudență în expunerea la soare, iar pe zona aflata în tratament fiind obligatorie aplicarea unor creme de protecție cu factor foarte înalt. Atenție, vara nu este chiar la final… Apropo de ceea ce scriam mai sus.

  Indicațiile aparatului IPL sunt bazate pe absorbția selectivă a luminii emise de către cromoforii naturali, inclusiv melanina și oxihemoglobina, iar beneficiile sunt de:

  – îndepartarea părului (epilare)

  – leziuni pigmentare

  – foto-reîntinerire

  – leziuni vasculare

  – acnee

  Contraindicatii

  – persoane cu vârsta sub 18 ani

  – femei însărcinate

  – zonele care au fost tratate cu laser în ultimele 30 zile

  – leziuni deschise în zona care trebuie tratată

  – persoane care se află sub tratament medicamentos

  Programările se fac la telefon 0357.80.90.79, 0721.676.011 mail la [email protected] sau direct la salon în Arad, Strada Academia Teologică, numărul 4.

  Tratează-ți acneea cu lumină – IPL

  Poţi scăpa de coşurile nedorite de pe faţă şi spate cu ajutorul unui tratament cu fascicul de lumină, taratmentul IPL. O luptă grea, aproape imposibilă. O luptă pe care o dai în fiecare zi şi care e vizibilă pe faţa ta. E vorba de acnee, cea care afectează o proporţie mare de persoane, 90 la sută din adolescenţi şi un sfert din adulţi confruntându-se cu acnee cu pustule. Iar pustulele sunt cele mai comune în zona feţei, deşi e posibil să apară şi pe spate, gât şi alte zone ale corpului.

  Acneea este caracterizată de o supraproducţie de ulei prin glandele sebacee hiperactive. Când pielea devine prea grasă, celulele moarte ale pielii sunt eliminate mai dificil, devin lipicioase şi blochează porii. Odată ce un por se înfundă, excesul de ulei nu poate scăpa şi bacteriile acneei au un mediu propice. Când bacteriile şi uleiul rămân în porii înfundaţi se ridică la suprafaţa pielii şi apare puroiul-umplut. Adică acnee cu pustule clasică.

  O luptă care e greu de purtat zi de zi, oră de oră. Nu-i aşa? Dar nu imposibil. Multe persoane suferinde de acnee au găsit un remediu prin utilizarea de tratament IPL, tratament cu lumină intens pulsată.

  Cum are loc procedura?

  O serie de impulsuri scurte de lumină galbenă, verde sau roşie sunt transmise spre piele: galben şi verde reprezintă luminile care distrug bacteriile, iar cea roşie atacă glandele sebacee provocând inflamarea glandei hiperactive pentru a reduce inflamaţia. Prin încălzirea cu lumina roşie se stimulează, de asemenea, producerea de colagen care ajută la vindecarea şi îmbunătăţirea aspectului pielii. Tratamentul cu IPL implică demachierea pielii, aplicarea serului de tonifiere, curăţarea feței, peeling facial, după care urmează efectiv şedinţa de IPL (se aplică gelul apoi se vine cu fasciculul de lumină şi cu impulsuri scurte de lumină), urmată de aplicarea măştii şi a cremei hidratante de final.

  Specialiştii Eda Beauty Experience, de pe Academia Teologică nr 4, spun că tratamentul şi-a dovedit eficiența, şedinţele durând aproximativ 30 de minute. Cei de la EDA mai spun că majoritatea pacienţilor necesită între opt şi zece sesiuni, care se efectuează de două ori pe săptămână.

  Despre durere

  Tratamentul cu IPL nu este dureros şi nu necesită anestezie. Majoritatea pacienţilor simt un disconfort uşor până la moderat, ca o înţepătură uşoară.
  Programările se fac la telefon 0357.80.90.79, 0721.676.011 mail la [email protected] sau direct la salon în Arad, Strada Academia Teologica ,numărul 4.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.