Paradisul Luciei! Eee, da. Acum e mai intim, mai cald, mai cu amprentă… By Lucia (Foto)

  de Lucian Dănilă | 14 februarie 2018, 1:33 PM | Advertorial

  0

  Eee, da… Cam așa am reacționat aseară când am intrat în noua locație EDA Beauty by Lucia. Da, povestea este chiar despre ea, despre Lucia Barath, tânăra arădeancă care a avut un vis și de ieri acesta s-a și realizat. Este despre noua locație a brandului Eda Beauty, cel mai mare salon de remodelare corporală din Arad.

  Am fost și în vechea locație, cea de pe Calea Romanilor. Era îmbietoare, cu muzică relaxantă, erai primit cu ceai, cu cafea, iar tratamentele de care aveai parte erau făcute în cel mai profesionist mod. Dar vorba Luciei: „vechea locație semăna mai mult cu o clinică, aici e mai intim”.

  Acum, EDA Beauty by Lucia funcționează în imobilul de pe strada Academia Teologică numărul 4, în traducere, pentru arădeni, pe strada dintre Biserica Sârbească și Piața Catedralei, aproape de colțul cu piața.

  Particula „by Lucia” era o importanță covârșitoare în tot ceea ce am văzut ieri, în noua locație EDA Beauty by Lucia. Dacă la vechea locație, Lucia era unul dintre acționari, acum a devenit unic acționar, iar acest lucru se vede din plin. „Aici este amprenta mea. Este un nou concept. Dacă vechea locație semăna mai mult cu o clinică, aici seamănă mai mult cu un spa. Culorile calde, camerele mai intime, totul”, spune Lucia Barath.

  A fost un vis al ei din urmă cu doi ani, un vis care s-a realizat ieri. Mulți dintre noi visăm, dar Lucia  dovedit că ea știe să transforme visurile în realitate. În urmă cu doi ani, Lucia a avut ideea mutării într-o nouă locație, iar în tot acest timp, arădeanca s-a împărțit în a manageria salonul de pe Calea Romanilor și a-l construi la cele mai ridicate standarde pe cel nou. Și i-a ieșit…

  Am mai scris despre oportunitățile pe care le ai la Eda Beauty, dar, cu riscul să ne repetăm, revenim: tratamente faciale, corporale, epilare definitivă, manichiură, pedichiură, iar de acum și îngrijirea părului. Este cu adevărat paradisul Luciei, este ce și-a dorit ea, atât ca spațiu, cât mai ales ca și condiții și ambianță. Și fiindcă am folosit termenul „paradis”, tocmai Lucia este cea care spune că „EDA Beauty by Lucia experimentează frumusețea”.

  Cum intri în noua locație simți un miros îmbietor de parfum. Da, miroase bine înăuntru, la fel cum mirosea și în fosta locație. Dar aici te lovește senzația de lux. Îți place de la început unde te afli. Totul este ireproșabil. Acum, dacă vrei un masaj de relaxare, un tratament facial sau toate celelalte servicii de care poți beneficia, nu mai ai parte de pereții albi și reci, ci de culoare și intimitate, de căldură. Nu mai auzi respirația celui din compartimentul vecin. Acum ești tu cu tine, și profesionista care îți face tratament facial, tratament corporal, epilare definitivă, manichiură, pedichiură și toată gama de servicii.

  Vestiarele arată și ele puțin altfel, în aceeași notă, mai caldă, chiar mai intimă.

  Da, am încercat în cuvinte să redau atmosfera de la EDA Beauty by Lucia, dar ele nu pot reda tot ce este acolo. Este ca și în acel banc, în care un tip spune că și-a făcut abonament la sală de două luni, dar nu a slăbit deloc. De mâine trebuie să meargă personal la sală să vadă ce se întâmplă… Așa e și în cazul EDA Beauty by Lucia, ca să simți pe propria piele beneficiile, trebuie să mergi personal…

  În galeria foto puteți vedea mai multe fotografii din noua locație, inaugurată ieri, într-un cadru foarte prietenos. Au fost prietenii Luciei, familia, personalități din oraș și mai ales, clienții Eda Beauty by Lucia și s-au simțit bine deși ieri nu prea au avut parte de tratamente. Ieri a fost cu șampanie, cu cafea, cu câte-o prăjiturică și tăt felu’, vorba arădeanului. Recunosc, nu am ajuns încă de la început, dar nu pentru că nu aș fi putut ci tocmai pentru că EDA Beauty by Lucia este un loc în care ești primit extraordinar tot timpul. Așa că am ajuns după festivism, dar noua locație pare o festivitate perpetuă, pentru suflet, pentru corp, în definitiv pentru tine.

  Cât de greu este uneori să scrii despre frumos… Tocmai de aceea, vă sugerăm să sunați pentru o programare la numărul 0357.809.079, și vă veți convinge. Vă asigurăm că veți pleca mulțumit, sau mulțumită. Și foarte relaxat/relaxată…

  (P)

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.