Vijelia a făcut victime la Arad! Pom căzut pe gardul arenei Gloria (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 16 august 2015, 8:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. O simplă rafală de vânt, una peste medie ca intensitate, a fost de ajuns să rupă din rădăcină un pom destul de mare care își făcea veacul lângă vechiul stadion Gloria, arena din zona Boul Roșu. Da, pomul a fost victima acestei vijelii, de această dată cetățenii scăpând nevătămați.

  După nenumărate zile caniculare, un vânt ceva mai răcoros a dat târcoale Aradului și, din nou, a pus în pericol integritatea cetățenilor acestei urbe. Un pom a căzut pe gardul vechii arene Gloria, chiar sub ochii unui atlet amator care a ieșit din casă să alerge câteva ture pe pista renovată în urmă cu doi-trei ani. S-a întâmplat pe faleza Mureșului, așa cum se poate vedea și în fotografie. Scenariul putea fi unul și mai trist dacă pomul ar fi căzut pe faleză, iar pe acolo ar fi fost trecători…

  Omul care alerga a tras o sperietură zdravănă, iar un altul a fotografiat de afară urmările vijeliei.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.