Pustiu în atletismul arădean! Nicio întrecere atletică de nivel național, în 2023, pe „Gloria”

  de Dan Lazăr | 28 December 2022, 8:30 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Bacău, Timișoara, Craiova, Tg. Jiu, Câmplung Moldovenesc, Brașov, Poiana Stampei, Făgăraș sau Buzău sunt câteva dintre localitățile care vor găzdui anul viitor competiții cuprinse în calendarul Federației Române de Atletism. Din păcate, Aradul ne se regăsește în postura de gazdă a măcar unuia din cele 63 de evenimente atletice ale anului 2023.

  În 2022 remarcam că doar două întreceri cu caracter național au loc pe arena arădeană „Gloria”, însă în 2023 nici măcar tradiționalul Campionat Național de Aruncări Lungi pentru juniori și copii nu va poposi la Arad, acesta având loc la București, între 25-26 martie.

  Această „secetă” poate fi pusă și pe seama unor lucări care se pare că vor fi efectuate la stadionul de lângă „Boul Roșu”.

  Pe de altă parte, Asociația Județeană de Atletism are o agendă destul de bogată în cadrul calendarului structurilor sportive ale FRA:

  – Campionatul Județean de Iarnă (seniori, U23) – 15 februarie
  – CJ de Iarnă (U20, U18, U16, copii) – 15 martie
  – Cupa „Ziridava” ed. a VI-a (open aruncări) – 10 mai
  – Campionat județan (toate categoriile) – 14 iunie
  – Cupa „Aradului” ed. a VI-a Memoria „G. Indreica și G. Mărgineanu” (U 20, 18, 16, copii) – 5 octombrie

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.