Video | S-a urcat băut la volan și a gonit pe străzi. Șoferul și prietenul de pahar s-au salvat, în timp ce o fată de 18 ani a ars de vie

  de - | 9 octombrie 2020, 11:29 AM | Naţional

  0

  Un groaznic accident s-a produs ieri în județul Prahova, acolo unde o tânără de 18 ani a ars de vie, după ce mașina în care se afla s-a răsturnt într-o curbă periculoasă! Șoferul era băut, iar acum este reținut. Au apărut imagini din mașina groazei.

  Imagini surprinse în mașina în care a murit fata de 18 ani pe DN 1A, în Prahova, cu puțin timp înainte de accident au fost publicate de presa locală din Prahova.

  Acidentul cumplit s-a produs după ce șoferul, băut fiind, nu a adaptat viteza la condițiile de mers și s-a răsturnat într-o curbă pe DN 1A, la Cocorăștii Colț.

  După ce s-a răsturnat într-o curbă, șoferul vinovat s-a salvat, alături de prietenul său de pahar, în timp ce fata a ars de vie, prinsă între fiarele contorsionate.

  Cu câteva minute înainte de tragedie, cei trei s-au filmat, într-un live pe Facebook, în timp ce șoferul gonea nebunește pe DN 1A, dar și în interiorul mai multor localități.

  Într-una dintre filmările de mai jos se aude cum pasagerul din dreapta strigă că mașina a ajuns la o viteză de 180 de km/oră, însă este mai preocupat să știe dacă live-ul de pe Facebook are urmăritori din rândul prietenilor săi, notează observatorulph.ro

  La un moment dat, fata de 18 ani, singura victimă a accidentului mortal, se aude cum îi atrage atenția șoferului ”las-o mai ușor că aici e o curbă!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.