miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video | „Oxicodona e viața noastră”. O nouă înregistrare cu șoferul drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai

  de - | 22 august 2023, 1:56 PM | Naţional

  0

  A apărut o nouă înregistrare revoltătoare cu tânărul drogat care a omorât doi studenți în stațiunea 2 Mai.

  În imaginile difuzate de Antena 3, Vlad Pascu apare alături de o altă fată și se laudă cu banii și afacerile pe care le are pe numele său și spune că oamenii de rând nu ar strânge sumele respective nici dacă ar face foamea o viață întreagă. Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga.

  „Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț.

  „Oxicodona (un analgezic opioid semi-sintetic, n.r.) este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, afirmă fata care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce răsucește o bancnotă de 200 de lei.

  Între timp, rudele și apropiații studenților omorâți sunt îngenunchiați de durere și își duc la groapă copiii care au murit fără nicio vină.

  Video AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.