duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO cu tragedia de la Clinceni: au murit doi parașutiști, iar un altul e grav rănit (VIDEO)

  de Special Arad | 19 octombrie 2015, 4:39 PM | Naţional

  0

  Incident tragic pe aerodromul Clinceni, lângă București. Doi parașutisti au murit, iar un altul se află în stare gravă la spitalul Floreasca, dupa ce s-au ciocnit în aer.

  Doi dintre ei, instructorul Adrian Costandache și handbalista Andreea Nica de la Slobozia – 27 de ani, săriseră în tandem, legați de o singură parașută, iar celălalt, singur. Parașutele lor s-au încurcat când se apropiau de sol și au căzut de la aproximativ 100 de metri.

  Zece parașutisti au făcut duminica un salt de la 4.000 de metri deasupra Aerodromului Clinceni.

  Bogdan Boeru, instructor parașutism: „Ambele parasute erau functionale, erau deschise in momentul acrosarii, au intrat intr-o evolutie dinamica improprie si au accelerat viteza la aterizare. Unul dintre cei doi piloti si parasutele lor a facut o greseala. Cu certitudine, ancheta urmeaza sa stabileasca care. Unul avea peste 4000 de salturi – instructorul de tandem – celalalt avea 100 de salturi„, a declarat pentru Pro TV.

  VEZI FILMUL CU PRĂBUȘIREA CELOR TREI PARAȘUTIȘTI – ANIMAȚIE REALIZATĂ DE stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.