sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Video controversat cu liderul AUR, George Simion, într-o piață din Botoșani

  de - | 23 ianuarie 2022, 10:41 PM | Naţional

  0

  (foto: captură video YouTube)

  Liderul AUR, George Simion, a fost filmat la Botoșani în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, în timp ce cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru.

  Potrivit botosaneanul.ro, George Simion și câteva zeci de susținători s-au aflat la Botoșani duminică, oficial ca să strângă semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis. După ce și-au făcut campanie în curtea unei biserici, au plecat apoi în Piața Centrală încercând să facă același lucru. Unul dintre oamenii întâlniți acolo a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul AUR i-a întins-o și, drept răspuns, George Simion a încercat să îl lovească peste cap cu palma, doar că respectivul cetățean s-a ferit la timp.

  După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut același gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o botoșăneancă, nemulțumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

  De remarcat că liderul AUR nu purta mască, așa cum cere legea, deși se afla într-o piață.

  Iată imaginile:

  sursa: digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.