Video controversat cu liderul AUR, George Simion, într-o piață din Botoșani

  de - | 23 January 2022, 10:41 PM | Naţional

  0

  (foto: captură video YouTube)

  Liderul AUR, George Simion, a fost filmat la Botoșani în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, în timp ce cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru.

  Potrivit botosaneanul.ro, George Simion și câteva zeci de susținători s-au aflat la Botoșani duminică, oficial ca să strângă semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis. După ce și-au făcut campanie în curtea unei biserici, au plecat apoi în Piața Centrală încercând să facă același lucru. Unul dintre oamenii întâlniți acolo a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul AUR i-a întins-o și, drept răspuns, George Simion a încercat să îl lovească peste cap cu palma, doar că respectivul cetățean s-a ferit la timp.

  După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut același gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o botoșăneancă, nemulțumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

  De remarcat că liderul AUR nu purta mască, așa cum cere legea, deși se afla într-o piață.

  Iată imaginile:

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.