duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Video | Coliziune frontală evitată, după ce trei mașini au ieșit în decor ferind un șofer inconștient

  de - | 23 iulie 2020, 9:23 PM | Naţional

  0

  (foto: Captură video)

  Un şofer a intrat în depăşire într-o curbă periculoasă pe o şosea îngustă din judeţul Tulcea şi doar prezenţa de spirit a celorlalţi conducători auto, de pe contrasens, a dus la evitarea unui impact nimicitor.

  Şoferul iresponsabil are numărul de înmatriculare TL 74 WAS şi a fost filmat de o cameră de bord cum intră în depăşire a unui vehicul de mare tonaj, într-o curbă periculoasă de pe şoseaua îngustă din judeţul Tulcea. Cei care vin din sens opus evită în ultimul moment ciocnirea, care putea fi o ciocnire în lanţ, pentru că şoferul inconştient a forţat nu mai puţin de 3 maşini să tragă pe dreapta, ieşind din decor.

  Înainte de cea de-a 4-a maşină, şoferul a revenit pe banda sa, în spatele vehiculului greu. Publicaţia „Tulcea noastră“ scrie că IPJ Tulcea a identificat şoferul care era să bage în mormânt oameni nevinovaţi. „Urmare a vizionarii imaginilor surprinse în trafic, la data de 17.07.2020, poliţiştii tulceni au identificat şi sancţionat conducatorul auto, cu amendă contravenţională, luându-se totodată şi măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a comunicat IPJ Tulcea.

  Citeste mai mult: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.