duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video | Arestare spectaculoasă, chiar în fața Consiliului Județean Arad. I-au pus cătușele pe stradă

  de Ioana Costaș | 6 aprilie 2023, 1:18 PM | Știri Arad

  0

  Arestare spectaculoasă în fața Consiliului Județean Arad, în plină zi. Un bărbat a fost încătușat de polițiști și băgat în autospeciala Poliției. Potrivit informațiilor pe care le deținem, bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare de culoare albă, așa cum se poate observa și în fotografii.

  Autovehiculul bărbatului a fost blocat de două autospeciale ale Poliției, iar șoferul din mașina albă a fost scos afară, încătușat și urcat într-una dintre autospecialele de Poliție, aceasta plecând în grabă. Autoutilitara albă nu a fost lăsată în fața Consiliului Județean Arad, la volanul acesteia urcându-se unul dintre polițiști, care a părăsit – la rându-i – locația.

  UPDATE

  „Depistarea și indisponibilizarea autoturismului este o activitate în cadrul unor acțiuni desfășurate, în acest moment, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Facem precizarea că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare”, a precizat IPJ Arad în legătură cu această speță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.