miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Victoria Zăbrani debutează, sâmbătă, la mini-turneul de promovare în Liga 3. Prima adversară de pe stadionul „Michael Klein” este reprezentanta județului Caraș-Severin

  de Dan Lazăr | 1 august 2020, 8:24 AM | Sport | Zăbrani

  0

  UPDATE. Victoria Zăbrani și Progresul Ezeriș au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), arădenii înscriind din penalty în minutul 74, prin Zele, după ce cărășenii au deschis scorul în minutul 50.

  În acest weekend debutează partidele de baraj în urma cărora vom afla noile echipe din Liga 3 în sezonul 2020/2021, câștigătoarea ligii 4 din Arad, Victoria Zăbrani, urmând a disputa primul joc sâmbătă, de la ora 17.30, cu reprezentanta județului Caraș-Severin, Progresul Ezeriș.

  Partidele din mini-turneele de baraj se vor disputa pe 1, 5 (Zăbrani vs. Turceni) și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30.

  FRF a făcut o scurtă caracterizare a celor trei participante din cadrul Regiunii a patra – Grupa A, care se vor duela la Hunedoara, pe stadionul „Michael Klein”.

  CS Victoria Zăbrani (AR)

  Clubul înființat în 1932 îl are pe Dorel Mutică în postul de antrenor, acesta prefațând: „Linia de fund care este unul din punctele forte ale noastre, avem și cel mai bun atac de la noi din serie. Mă bazez nu neapărat pe omogenitatea echipei, cât pe valoarea individuală”.

  ACS Progresul Ezeriș (CS)

  Deși se bazează pe jucători cu experiență în L2 și L3, antrenorul Adrian Enășescu nu își vede propria echipă favorită, ci… Știința Turceni! Președintele Cristian Șodâncă e convins însă de obiectiv, promovarea, iar omogenitatea pare să fie principalul atu al echipei.

  ACS Știința Turceni (GJ)

  Echipa a promovat în L3 și în 2013, rezistând două sezoane și părăsind eșalonul din cauza problemelor financiare, fără a retrograda sportiv. Pregătită de Viorel Cojocaru, speră să readucă gloria fotbalistică, deși are câteva probleme de efectiv din cauza accidentărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.