Victor Ponta: „Nici dacă vinzi toată România, nu poţi plăti legea făcută de Olguţa Vasilescu”

  de Ovidiu Balint | 24 March 2019, 5:01 PM | Politikos

  0

  Victor Ponta a lansat şi la Arad candidaţii Pro România la alegerile europarlamentare din luna mai. Adică a lui şi a Corinei Creţu, actualul comisar european.

  Ponta a spus că Pro România este singurul partid care poate începe real schimbarea guvernului Dăncilă şi pe Liviu Dragnea imediat după alegerile europarlamentare. Asta în cazul în care forţa politică pe care a înfiinţat-o va reuşi să trimită în Parlamentul European cât mai mulţi dintre candidaţii săi. „Astfel, spune Ponta, vom putea convinge şi mai mulţi dintre parlamentarii PSD să migreze spre Pro România, iar mai apoi să putem schimba guvernul în Parlament”. Cât despre Corina Creţu el crede că nici un alt român nu a reuşit să aducă atâţia bani pentru România, spunând că prin programele coordonate de comisarul european au fost finanţate proiecte în valoare de peste 8 miliarde de lei.

  Ponta crede că România se „teleormenizează” şi că PSD şi PNL arată ca nişte dinozauri pe scena politică românească, considerând că este remea partidelor noi

  Fostul premier spune că în Pro România sunt deja trei foşti premieri şi va veni şi al patrulea, făcând referire la Grindeanu. De asemenea, Ponta crede că USR şi PLUS vor lua foarte multe dintre voturile liberalilor, iar Pro România va lua din voturile PSD. „Noi vom provoca o schimbare în PSD, ori chiar va dispărea din politică şi la fel vor face USR şi PLUS cu PNL”,  a subliniat Ponta.

  Totuşi el a declarat la Arad că nu este împotriva PSD, ci împotriva hoţilor, exprimându.şi speranţa că PSD nu va fi exclus din PES (Partidul Socialist European) din cauza lui Liviu Dragnea, aşa cum s-a întâmplat cu FIDESZ-ul lui Viktor Orban, premierul Ungariei.

  Înainte de întâlnirea cu posibili viitori membri ai Pro România la Arad, Victor Ponta a mai declarat că „nici dacă vinzi toată România, nu poţi plăti legea pensiilor făcută de Olguţa Vasilescu”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.