marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Victor Costache: Întreaga conducere a Ministerului Sănătății și majoritatea populației României susțin vaccinarea. Legea vaccinării este de o importanță vitală

  de Special Arad | 4 martie 2020, 6:59 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri, la audierile în comisiile parlamentare, că întreaga conducere a Ministerului Sănătății și majoritatea populației României susțin vaccinarea, iar legea vaccinării este „vitală”, promovează dialogul și comunicarea și că se dorește o pace socială pe acest domeniu.

  „Întreaga conducere a Ministerului Sănătății susține vaccinarea și majoritatea populației României susține vaccinarea”, a declarat Victor Costache, citând dintr-un sondaj de opinie pe acest subiect.

  Ministrul a explicat că unul dintre pilonii acestei legi – la care Grupul pentru vaccinologie a lucrat din anul 2015 – este redarea încrederii în vaccinare, prin campanii noi de informare.

  Citește continuarea pe g4media.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.