Victor Costache: Întreaga conducere a Ministerului Sănătății și majoritatea populației României susțin vaccinarea. Legea vaccinării este de o importanță vitală

  de Special Arad | 4 martie 2020, 6:59 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri, la audierile în comisiile parlamentare, că întreaga conducere a Ministerului Sănătății și majoritatea populației României susțin vaccinarea, iar legea vaccinării este „vitală”, promovează dialogul și comunicarea și că se dorește o pace socială pe acest domeniu.

  „Întreaga conducere a Ministerului Sănătății susține vaccinarea și majoritatea populației României susține vaccinarea”, a declarat Victor Costache, citând dintr-un sondaj de opinie pe acest subiect.

  Ministrul a explicat că unul dintre pilonii acestei legi – la care Grupul pentru vaccinologie a lucrat din anul 2015 – este redarea încrederii în vaccinare, prin campanii noi de informare.

  Citește continuarea pe g4media.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.