Update Copiii, victime ale septuagenarului german din Lipova, dezvăluie amănunte terifiante: primeau până la 150 de euro, în funcție de agresiune. A fost reținut pentru 30 de zile

  de Ioana Costaș | 30 March 2023, 12:14 PM | Dezvăluiri | Topic special

  1

  Amănunte terifiante ies la iveală în cazul cetățeanului german în vârstă de 76 de ani, acuzat că ar fi violat doi copii -de 16 și 13 ani- instituționalizați de la o casă de tip familial din Lipova. Bărbatul nu și-a recunoscut faptele în cadrul audierilor de miercuri seara. În schimb, cei doi copii, victime ale septuagenarului, au declarat – potrivit informațiilor pe care le deținem – că primeau bani de fiecare dată când erau supuși agresiunilor sexuale, iar sumele erau cuprinse între 50 de lei și 150 de euro.

  Mai mult de atât, minorul de 16 ani a spus că întreaga situație, în ceea ce-l privește, durează din anul 2014 – atunci ar fi fost agresat sexual pentru prima dată de cetățeanul german, în timp ce copilul de 13 ani ar fi fost supus perversiunilor sexuale de către septuagenar din anul 2021.

  Cetățeanul german este vicepreședintele Fundației „Ajutați copiii” din Lipova și avea contract de voluntariat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului de foarte mulți ani. Bărbatul îi invita, în mod frecvent, pe copiii instituționalizați, la el acasă, la Lipova, însă aceștia veneau însoțiți de adulți, lucru care îi provoca – se pare – o stare de nervozitate. Însă, chiar și așa a reușit să profite de inocența a doi minori, așa cum susțin aceștia. La un moment dat, cetățeanul german, sub pretextul că ar organiza activități pentru copii, la el acasă, ar fi transmis celor de la casa de tip familial să îi lase pe minori să vină neînsoțiți.

  De asemenea, conform informațiilor pe care le deținem, în urma perchezițiilor de ieri seară nu s-a găsit nimic relevant în dosar. Cetățeanul german este cercetat pentru infracțiunile de viol și agresiune sexuală. Astăzi, bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă.

  UPDATE

  Cetățeanul german în vârstă de 76 de ani – acuzat de viol și agresiune sexuală – a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Lipova a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova pe numele septuagenarului. Acesta a fost condus în arestul IPJ Caraș-Severin. Soluția instanței nu este definitivă, ea poate fi atacată. Ceea ce cetățeanul german a și făcut.

   

  Citește și: 

  •  DGASPC a refuzat să-i lase pe copiii din case să participe la activități cu cetățeanul german. Insistențele lui au trezit suspiciuni 

  •  Cetățean german acuzat că ar fi violat doi copii de 13 și 16 ani, la Lipova. Astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Cetățeanul german în vârstă de 76 de ani – acuzat de viol și agresiune sexuală – a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.” GRESIT!!!!!!!!!!

   CORECT: Cetățeanul german în vârstă de 76 de ani – acuzat de viol și agresiune sexuală – a fost CASTRAT IN 3 de zile DE LA ARESTARE.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.