sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Victima atacului din Micălaca, în moarte cerebrală. Organele sale au fost donate

  de Ioana Costaș | 26 septembrie 2023, 11:05 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Starea bărbatului de 55 de ani, victima îngrozitorului atac din 21 septembrie, a fost – de la început – critică.

  Bărbatul a fost împușcat în cap cu un pistol cu glonț, iar apoi atacatorul i-a înfipt o șurubleniță în gât. Victima a fost supusă unei intervenții chirurgicale imediat ce ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad. Glonțul i-a provocat o hemoragie masivă și nu a putut fi extras în urma intervenției chirurgicale.

  Potrivit informațiilor noastre, bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar familia și-a dat acordul pentru ca organele celui drag lor să fie donate pentru a salva alte vieți.

  Prelevarea de organe a avut loc luni seara, la Spitalul Clinic Județean Arad, acolo unde era internat pacientul, și a fost efectuată de echipe formate din medici din Arad, București, Cluj și Timișoara. Astfel, rinichii și ficatul bărbatului aflat în moarte cerebrală au ajuns la trei pacienți compatibili din București și Cluj, conform informațiilor noastre.

  Reamintim cititorilor că joi seara, în parcarea unui supermarket din cartierul Micălaca, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din Fântânele, se afla în mașină când a fost atacat de un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din Fântânele. În mașina victimei se mai afla concubina atacatorului. Acesta credea că femeia are o aventură cu bărbatul de 55 de ani. Agresorul l-a împușcat pe bărbat în cap, apoi și-a călcat concubina cu picioarele pe cap, ca ulterior să revină la bărbat și să-i înfigă o șurubelniță în gât. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad spun că totul s-a întâmplat pe fondul geloziei.

  Agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, însă acum, odată cu decesul bărbatului de 55 de ani, va fi schimbată și încadrarea juridică a faptei.

  Citește și: Agresorul din Micălaca a vrut să-și împuște și concubina, însă arma s-a blocat. În schimb, a călcat-o cu picioarele pe cap. Soția victimei spune că soțul ei a fost confundat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și-acum, pe asemenea demenți, ca agresorul, noi să-l ținem la răsfăț, cu hranâ, loc „cazare” și alte O MULȚIME DE DREPTURI, iar peste max. 8 -10 e eliberat pt. „bună purtare” ?!
   😡
   De ce asta…?
   „Pt că așa e uman” , cică…
   Deci, noi ar trebuie să fim umani cu niște bestii…, ca peste ani, ele să lovească DIN NOU pe careva dintre noi …?! 😠
   „Excelentâ” logică…

   +21 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.