Vibromasaj audio prin beat-uri jazzy și electro în Barfly, cu Francis Mozes și Paul Grosar

  de [email protected], Raluca Medeleanu | 5 martie 2016, 2:11 PM | Music | Video

  0

  Ieri, clubul Barfly a început seria de evenimente „Barfly Spring Experience” cu un concert aparte de jazz combinat cu beat-uri electronice, oferit de Francis Mozes și Paul Grosar.

  Aerul „classy”, mediul intim al cafenelei și lumina lumânărilor pâlpâind prin sticla paharelor au transformat seara de vineri într-o experiență deosebită, într-un alint auditiv pe valurile muzicii dispersate-n fumul de țigară și-n orele nopții.

  Francis Mozes și Paul Grosar este un duo compus dintr-un DJ și un trompetist ce abordează melodii Jazz, Swing și Funk, mixate cu melodii din sfera muzicii electronice mainstream sau underground. Produsul finit nu se întegrează însă în termenul „cover”, ei lăsându-și amprenta personală printr-o serie întreagă de improvizații, reușind astfel să obțină, practic, piese complet noi.

  Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (1) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (2) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (3) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (4) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (5) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (6) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (7) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (8) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (9) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (10) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (11) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (12) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (13) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (14) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (15) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (16) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (17) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (18) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (19) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (20) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (21) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (22) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (23) Francis Mozes si Paul Grosar la Barfly (24)

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.