Viața lui Cătălin, din Arad, s-a stins pe facebook! Era la volan și stătea pe telefon, iar ultimul mesaj a fost trimis de mama acestuia | Foto

  (foto: Imaginea are caracter ilustrativ , dar mesajul îi aparține lui Cătălin)

  Începem prin a vă spune că aceasta nu este o poveste, ci realitatea pură. Una crudă și cruntă care a lovit o familie arădeană în momentul în care fiul lor, Cătălin, s-a stins. Atât vă vom spune despre identitatea acestei familii deoarece acest articol este al „n”-lea semnal de alarmă pe care dorim să îl tragem asupra pericolului de a sta pe telefon atunci când suntem la volan.

  Cătălin, atunci când conducea, asculta cu mult drag Radio Arad și emisiunile Nicoletei Pavel, motiv pentru care era un ascultător activ, intra în direct, trimitea pe messenger dedicații etc. Recent, Cătălin a pornit la drum împreună cu mama sa, pe care o ducea până în Timișoara la o rudă. Au ajuns cu bine în Timișoara, a lăsat-o acolo, iar el s-a întors înapoi către Arad. Pe drum însă… acesta era pe telefon în timp ce conducea, moment în care a intrat într-un TIR.

  De aici să-l lăsăm pe Cătălin să povestească deoarece i-a scris Nicoletei:

  „Eram atent pe telefon și m-am băgat într-un TIR. Am fost cu mamă-mea la Timișoara, am lăsat-o la o rudă de-a mea. Am paralizat. Mi-am distrus viața. Nu mai pot umbla. Mi-a dat amendă. Mi-a mai dat și ăla ce conducea 2 pumni (…) Eu eram leșinat pe jos(…). Permis nu mai am.”

  Povestea lui Cătălin s-ar fi putut termina aici. Cu el paralizat, cu incapacitatea de a mai conduce vreodată sau de a avea o viață normală. S-ar fi putut termina cu o învățătură de minte foarte cruntă, dar cu el în viață. Nu a fost să fie așa deoarece, la câtva timp după mesajele lui Cătălin către Nicoleta, aceasta a mai primit un mesaj sfâșietor:

  „Bună. Nu știu cine ești. Eu sunt mama lui Cătălin. Din păcate s-a stins Cătălin.”

  Ce poate fi mai dureros pentru o mamă, decât faptul că trebuie să își îngroape copilul? Să știe că nu îl va auzi niciodată spunându-i „mamă”?

  Mesajul mamei lui Cătălin ar trebui să îi trezească pe toți. Pe toți cei care conduc și nu sunt atenți la drum. Pe toți cei care sunt foarte siguri că o secundă nu contează. Ar trebui să îi trezească… deoarece Cătălin nu s-a mai trezit.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.