vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Viață, libertate și căutarea fericirii”

  de Mihai Todoca | 22 iulie 2018, 6:12 PM | Foto

  1

  „Libertatea de a continua să nu facem nimic” (foto: Ale Onsbdrig / Facebook)

  „Viață, libertate și căutarea fericirii”, o binecunoscută frază din Declarația de Independență a Statelor Unite, ne-a venit în minte atunci când am văzut postarea unei arădence care înfățișează o bătrână, cel mai probabil doborâtă de soare, căldură și oboseală, care se odihnea la umbra unui chioșc de ziare dezafectat. Chioșcul de ziare poartă rămășițele reclamei ziarului „Libertatea”, iar aceasta a „născut” și descrierea postării: „Libertatea de a continua să nu facem nimic” …

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E relevant! E caracteristic! E romanesc! O puteti trimite lui Ion Tiriac colectionar de masini de epoca! … Fratilor de tot felul Paunesti, Micula, Negoita, Cristescu, etc… colectionari de fabrici si uzine … multi altii! Averile tuturor -ciocoilor noi- au ca si consecinta si situatia acestei batranici!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.