miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vi-l amintiți pe Buleică? Va semna cu Dinamo după ce a fost rezervă la… „Survivor”

  de Lucian Dănilă | 16 ianuarie 2022, 11:20 AM | Sport

  0

  Vi-l mai amintiți pe Alin Buleică? A venit la UTA în toamna anului 2017 și alături de Grahovac, Ciucă, Cârstocea, Roman, Grigorie, Scutaru, Asani și ceilalți veniți la dorința lui Adi Mihalcea, se credea că gruparea arădeană va promova la pas în Liga 1.

  UTA juca în acea perioadă la Șiria meciurile de pe teren propriu, iar după doar câteva etape, obiectivul promovării s-a schimbat în „salvarea de la retrogradare”. Alin Buleică a fost, poate, cel mai slab jucător care a îmbrăcat tricoul echipei arădene de la startul proiectului. Jucătorul care atât cât a jucat pentru UTA nu a reușit un dribling sau vreo acțiune reușită.

  Au plecat toți cei enumerați mai sus după numai câteva luni petrecute în vestiarul Bătrânei Doamne. N-au apucat decât câteva dușuri, cum le place fotbaliștilor să spună. Buleică a plecat la FC Argeș, apoi la Turris, iar după desființarea echipei din Turnu Măgurele s-a dus la Viitorul Pandurii. Acolo a lucrat cu Flavius Stoican, iar acum chiar Stoican l-a chemat să pună osul la salvarea lui Dinamo de la retrogradarea din Liga 1.

  „Buleică are un potențial enorm”, zice Stoican despre fotbalistul de 30 de ani. „Cred în el, am crezut mereu și sunt convins că va demonstra ceea ce știe. Sunt mulți oameni care îl critică, dar contează ca el să nu pună la suflet și să fie atent doar la fotbal”, spune Stoican.

  Înainte să vină la Dinamo, Buleică era fără echipă și era foarte aproape să participe ca rezervă la show-ul de televiziune „Survivor”. Buleică va semna luni cu Dinamo. Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit în noiembrie 2021 de Viitorul Târgu Jiu.

  „Dinamo e un club mare, cu o istorie bogată și e o mândrie să fiu aici. Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo acum, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. E o oportunitate pentru mine și cu siguranță voi face față”, spune Buleică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.