duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vestitul neurochirurg Alexandru Ioan Ciurea va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea U.V.V.G. 

  de Special Arad | 26 iulie 2023, 11:35 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad are deosebita onoarea de a-l primi în marea familie universitară pe Prof. MD., PhD., MSc., Dr. H.C. Mult. Alexandru Ioan Ciurea, membru de onoare al Academiei Române, prin decernarea titlului Doctor Honoris Causa U.V.V.G.

  Ceremonia va avea loc vineri, 28 iulie 2023, începând cu ora 11:00, în sala de conferințe din Campusul Universitar „Vasile Goldiș”, de pe str. Liviu Rebreanu nr. 86, municipiul Arad.

  Dl. Acad. Prof. Dr. Alexandru Ioan Ciurea a fost prezent în primăvara anului 2023, pe scena Filarmonicii din Arad, în cadrul evenimentului „Dialoguri universitare by UVVG”, ocazie cu care a cucerit publicul arădean -și nu numai- prin viziunea unică a neurochirurgului cu mai mult de 24.000 de intervenții chirurgicale efectate, în discuția „Creierul, ultima frontieră?”.

  Evenimentul poate fi vizionat integral aici : https://youtu.be/thyfb0G4Jgw .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.