sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Veste importantă pentru sportul din Ineu: echipa de șah va juca în Superligă!

  de Dan Lazăr | 6 septembrie 2023, 9:33 AM | Ineu | Sport | Știri Arad

  0

  Superliga Națională de șah se va desfășura în perioada 20-30 septembrie la Eforie-Nord, iar printre participante vor fi și două echipe din județul Arad.

  Alături de vicecampioana națională en-titre Șah Club Vados Arad, județul nostru va mai fi reprezentat de ACB Ineu, ocupanta locului IV în sezonul trecut al Diviziei A.

  Vestea ne-a fost oferită de președintele secției de șah, prof. Tudor Drăgoi, care speră în realizarea unor rezultate onorabile în cadrul competiției organizate de FR de Șah.

  Echipe participante – open: C.S.S. Medicina Timișoara,  C.S.U. ASE București, A.C.S. Șah Club Vados Arad, C.S.U. Universitatea de Vest din Timișoara, Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare, A.C.S Pheonix Buzău, A.C.S. Smart Galați, A.C.S. Viitorul Urziceni, A.C.S. A.C.B Ineu și Club Oltenia Craiova.

  Echipe participante – feminin: C.S.S. Medicina Timișoara, A.C.S Arnia Chess IT, C.S.M Sigetu Marmației, C.S.U. ASE București, C.S.U. Universitatea de Vest din Timișoara, C.S.M. Iași 2020 și C.S.U. Ploiești.

  Citește și: Șahul din Ineu, pași spre performanță! ACB Ineu a încheiat în „careul de ași” din Divizia A și are gânduri de Superligă!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.