Verdele țipător a adus valurile mării în Teba (Video)

  de Raluca Medeleanu | 5 noiembrie 2016, 9:12 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  În urmă cu câteva săptămâni, cei care urmăresc pagina de Facebook a Asociației CitiZenit s-au trezit cu niște poze mai puțin obișnuite, care probabil i-au lăsat mască. Întreaga hală din Teba în care Asociația și-a desfășurat o mare parte din activitate a fost vopsită toată verde. Și când spunem toată, chiar ne referim la toată: tavanul, pereții, podeaua, până și scaunele!

  Ce Dumnezeule mare i-o fi apucat pe „citizeniți” să facă o minunăție ca asta?! N-au dat absolut niciun indiciu, ci au promis că răspunsul va fi aflat la cea de-a 3-a ediție a Media Art Festival. Într-adevăr, acolo cei care au sesizat proiecția dintr-una din încăperile Muzeului de Artă și au avut răbdarea necesară să privească până la capăt procesul picturii verzui, au aflat amuzați că nu și-au dat seama mai repede un lucru evident: rolul culorii verde nu era nimic mai mult decât vestitul „Green screen” folosit pentru crearea efectelor speciale în filme.

  Mai jos vă prezentăm video-ul care a fost proiectat la Media Art Festival, video pe care CitiZenit l-a postat abia ieri pe Facebook. Dacă veți privi până la final, veți vedea (minutul 4:08) că verdele cel „turbat” a adus, de fapt, ceva fermecător în Teba: valurile mării.

  Meta GreenMomentul adevărului, verde-n față – Meta Green, video realizat de CitiZenit pentru a treia ediție Media Art Festival Arad. Enjoy!

  Posted by CitiZenit on Friday, November 4, 2016

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.