Vas scufundat în Marea Mediterană! Cel puțin 116 oameni au murit

  de - | 25 iulie 2019, 8:05 PM | Internaţional

  0

  Cel puţin 116 migranţi au murit, joi, în urma unui naufragiu în Marea Mediterană, în largul Libiei, după ce o ambarcaţiune din lemn în care se aflau aproape 300 de persoane s-a scufundat. Numărul persoanelor decedate ar putea să se ridice la 150, operaţiunile de salvare fiind în plină desfăşurare.

  Peste 130 de persoane au fost deja salvate de paza de coastă libiană.

  Filippo Grandi, Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru refugiaţi transmite că este cea mai mare tragedie din Mediterană din acest an, conform Euronews.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.