„Vara schimbării” pentru elevii care vor păși în ciclul gimnazial la Colegiul „Mihai Viteazul” din Ineu

  de Dan Lazăr | 29 June 2022, 9:12 AM | Educaţie | Ineu | Știri Arad

  0

  În luna iunie, 46 de copii de clasa a IV-a de la Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu au participat la proiectul școlii de vară denumit „Vara schimbării”, unul realizat în parteneriat cu CJRAE Arad și susținut de inspetorii Milencovici Svetlana Zagorka și Lalyer Raluca, precum și de directorii celor două instituții, prof. Nemeș Dana și prof. Toderici Ovidiu. Astfel, doamnele învățătoare Fărcaș Ancuța, Bodea Adina și Oala Paula, logopedul Morar Mihaela și consilierul școlii, Halic Ștefan, au realizat cu succes activitățile propuse în cadrul acestui proiect.

  Proiectul activităților școlii de vară s-a suprapus cu nevoile elevilor de interacțiune, comunicare, consolidare și pregătire a abilităților necesare în noua etapă a școlarității pe care o vor înfrunta, gimnaziul. În același timp, proiectul îmbină nevoia și dorința copiilor de a-și petrece timpul liber într-un mod creativ, ludic și eficient, dar și nevoile reale ale părinților.

  Proiectul a presupus participarea la activități precum: „Jocuri de cunoaștere și autocunoaștere”, „Concurs de fotografie”, „Club de actorie”, „Vânătoarea de comori” sau „Detectivul de emoție”. De asemenea, copiii au vizitat clădirea școlii gimnaziale, au participat la concursuri și jocuri de echipă și s-au plimbat cu bicicletele pe pistă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.