miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vânzător ilegal de cherestea, amendat de jandarmii arădeni și lăsat fără „marfă”

  de Andreea Daniela B. | 2 iulie 2021, 10:53 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Comunicat   În cadrul unei acțiuni desfășurată în zona localității Groși, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Mureș, care oferea spre comercializare material lemnos sub formă de cherestea, fără a deține documente justificative.

  La solicitarea jandarmilor acesta le-a prezentat un aviz de însoțire a mărfurilor, însă în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele înscrise în aviz nu corespundeau cu marfa pe care bărbatul o oferea spre comercializare. În aviz era specificat faptul că, materialul lemnos transportat este lemn de foc. În urma măsurătorilor efectuate de către personalul silvic solicitat în sprijin, a rezultat cantitatea de aproximativ șapte metri cubi, material lemnos deținut ilegal, în valoare de aproximativ 5.500 lei.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat organelor silvice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.