Prins cu lemnele furate. Acestea l-au costat, într-un final, o amendă de 3.500 de lei

  de Special Arad | 24 decembrie 2021, 11:37 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 23 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică au depistat un autoturism care transporta 2,3 m.c. de cherestea în municipiul Arad. În urma verificărilor a reieșit faptul că lemnul aparține unei societăți comerciale, aceasta neavând avizul de însoțire prevăzut de H.G. nr.497/2020. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3.500 de lei, în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea delictelor silvice, cheresteaua fiind confiscată în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.