miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vânzător ambulant, omorât în plină stradă. Agresorul i-a zdrobit capul

  de Special Arad | 31 iulie 2022, 2:07 PM | Internaţional

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  Un vânzător ambulant nigerian, în vârstă de 39 de ani din Civitanova Marche, oraș de pe coasta de est a Italiei, a fost atacat şi omorât în bătaie de un italian de 32 de ani, în plină zi. Presupusul atacator şi-a fugărit victima, a trântit-o la pământ şi a lovit-o în mod repetat, apoi i-a luat telefonul mobil și a plecat. Fapta a fost comisă pe o stradă comercială aglomerată din centrul oraşului, vineri după-amiaza.

  Această crimă, comisă în plină zi, într-un oraş din Italia, a provocat un val de indignare în această ţară, mulţi exprimându-şi revolta faţă de faptul că nimeni nu a intervenit pentru a ajuta victima, relatează agenția dpa, preluată de Agerpres.

  Pe reţelele sociale a fost distribuit un clip video care arată bătaia dintre cei doi, în timp ce pe fundal se aud voci care strigă „Opreşte-te!” şi „Cineva să cheme poliţia”. Bărbatul ucis era un vânzător ambulant cunoscut în zonă.

  Totuşi, în ciuda consternării stârnite în Italia, se pare că nimeni nu a venit în ajutor.

  Bărbatul care a comis crima se află acum în arest, fiind acuzat de tâlhărie și omor voluntar. El susține că victima i-a hărțuit iubita, dar anchetatorii continuă investigațiile pentru a reconstitui povestea.

  Potrivit anchetatorilor, este posibil ca vânzătorul nigerian să fi fost prea insistent în încercarea de a-și vinde marfa unei femei, ceea ce a stârnit mânia iubitului acesteia, relatează Sky TG 24 Italia. Agresorul a luat o cârjă de care se sprijinea nigerianul și a început să-l bată cu bestialitate până când i-a zdrobit capul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.