Vânzător ambulant, omorât în plină stradă. Agresorul i-a zdrobit capul

  de Special Arad | 31 iulie 2022, 2:07 PM | Internaţional

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  Un vânzător ambulant nigerian, în vârstă de 39 de ani din Civitanova Marche, oraș de pe coasta de est a Italiei, a fost atacat şi omorât în bătaie de un italian de 32 de ani, în plină zi. Presupusul atacator şi-a fugărit victima, a trântit-o la pământ şi a lovit-o în mod repetat, apoi i-a luat telefonul mobil și a plecat. Fapta a fost comisă pe o stradă comercială aglomerată din centrul oraşului, vineri după-amiaza.

  Această crimă, comisă în plină zi, într-un oraş din Italia, a provocat un val de indignare în această ţară, mulţi exprimându-şi revolta faţă de faptul că nimeni nu a intervenit pentru a ajuta victima, relatează agenția dpa, preluată de Agerpres.

  Pe reţelele sociale a fost distribuit un clip video care arată bătaia dintre cei doi, în timp ce pe fundal se aud voci care strigă „Opreşte-te!” şi „Cineva să cheme poliţia”. Bărbatul ucis era un vânzător ambulant cunoscut în zonă.

  Totuşi, în ciuda consternării stârnite în Italia, se pare că nimeni nu a venit în ajutor.

  Bărbatul care a comis crima se află acum în arest, fiind acuzat de tâlhărie și omor voluntar. El susține că victima i-a hărțuit iubita, dar anchetatorii continuă investigațiile pentru a reconstitui povestea.

  Potrivit anchetatorilor, este posibil ca vânzătorul nigerian să fi fost prea insistent în încercarea de a-și vinde marfa unei femei, ceea ce a stârnit mânia iubitului acesteia, relatează Sky TG 24 Italia. Agresorul a luat o cârjă de care se sprijinea nigerianul și a început să-l bată cu bestialitate până când i-a zdrobit capul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.