joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vânzări dezastruoase pentru ultimul album semnat Madonna

  de Special Arad | 30 martie 2015, 5:50 PM | Monden | Muzică

  0

  Ultimul album scos de Madonna, „Rebel Heart”, este un fiasco din punct de vedere al vânzărilor, fiind albumul reginei pop cu cele mai slabe vânzări din ultimii 20 de ani, conform starpulse.com.

  Madonna și-a lansat cel de-al 13-lea album de studio în cursul acestei luni. LP-ul „Rebel Heart” a debutat pe locul doi în topul Billboard, cu 121.000 de unități vândute. În a doua săptămână de la lansare, acest album s-a prăbușit până pe locul 21.

  „Rebel Heart” este primul album al Madonnei care nu a debutat pe primul loc în topul Billboard de la „Ray Of Light” (1998) și a devenit cel mai prost vândut material discografic al reginei pop de la „Bedtime Stories” (1994) care s-a plasat pe locul 3 la debutul în Billboard și s-a vândut în doar 145.000 de copii în prima săptămână de la lansare, potrivit agerpres.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.