joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vanessa, violată și ucisă în timp ce făcea jogging! Era director la o mare companie

  de Special Arad | 9 august 2016, 12:34 PM | Internaţional

  0

  O tânără şi frumoasă directoare a corporaţiei americane Google, filiala New York, nu s-a mai întors din pădurea în care ieşise să alerge. Dispariţia Vanessei Marcotte s-a produs la o jumătate de milă de casa mamei sale din Princeton, Massachusetts, iar trupul neînsufleţit al femeii de 27 de ani, găsit după cinci zile, le-a indicat anchetatorilor că aceasta fusese violată şi supusă la torturi inimaginabile înainte de a fi ucisă.

  Autorităţile districtuale au precizat că familia a anunţat dispariţia tinerei lunea trecută iar, sâmbătă, o unitate de poliţia a reuşit să-i găsească trupul la aproximativ jumătate de milă (800 metri) de casa părintească din Princeton unde tânăra se afla în vizită. Echipa de anchetă a stabilit că tânăra directoare fusese bătută cu bestialitate, arsă pe mâini şi picioare şi, cel mai probabil, şi violată înainte de a fi ucisă, scrie EVZ.ro.

  „Este vorba despre un set de fapte săvârşite în cele mai oribile circumstanţe”, a declarat procurorul districtual Joseph Early Jr, cerându-le totodată localnicilor să fie vigilenţi şi să mănifeste prudenţă în condiţiile în care un criminal deosebit de periculos umblă liber printre ei.

  „Vanessa Marcotte era un membru deosebit de iubit al echipei Google. Lucra la biroul nostru din New York de un an şi jumătate, mereu cu zâmbetul pe buze, o persoană deosebit de voluntară şi mare iubitoare de sporturi. Suntem profund şocaţi şi întristaţi iar gândurile noastrese îndreaptă acum către familia şi prietenii său îndoliaţi”, au transmis colegii de al Google într-un comunicat.

  Procutorul Early a precizat că nu există nicio legătură între moartea Venessei Marcotte şi uciderea Karinei Vetrano, înjunghiată mortal săptămâna trecută în timp ce alerga prin Queens, scrie Evenimentul Zilei.

  vanessa 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.