Vânătoare încheiată cu o nenorocire! Și-a împușcat fratele, după ce l-a confundat cu vânatul

  de - | 15 august 2019, 10:33 AM | Naţional

  0

  (foto: Arhivă)

  Tragedie petrecută aseară în timpul unei partide de vânătoare – un adolescent de 16 ani a fost împușcat mortal. Polițiștii au fost alertați, aseară, în jurul orei 22,30, că pe un teren agricol dintre zona localităţilor Iaz şi Ciuta, un tânăr de 27 de ani care era la vânătoare și-a împușcat fratele în vârstă de 16 ani. Vânătorul și-a dus fratele la spitalul din Caransebeș, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul, conform adevarul.ro.

  „Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta. Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său, și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mișcare în lan și crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat”, susțin cei de la IPJ Caraș-Severin.

  sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.