duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vama Nădlac I, interzisă pentru vehicule de peste 7,5 tone după deschiderea autostrăzii. Vezi când intră în vigoare interdicția

  de O. Peniță | 13 iulie 2015, 9:04 AM | Știri Arad

  0

  Toate autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea să iasă din țară tranzitând orașul Nădlac și respectiv vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind obligate să folosească noul PTF Nădlac II – Csanadpalota (Ungaria), începând cu data de 15 iulie. Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, această modificare a apărut în urma inaugurării noului Punct de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota și respectiv interconectării autostrăzii (A1) Arad — Nădlac cu autostrada M43 Csanadpalota — Mako. „Sunt exceptate de la această dispoziție vehiculele grele ce transportă mărfuri ce trebuie supuse controlului fitosanitar și veterinar, control care poate fi realizat doar în vechiul PTF Nădlac și respectiv autocamioanele care transportă mărfuri periculoase”, precizează reprezentanții CNADNR. De asemenea, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării din Ungaria, pe porțiunea de autostradă inaugurată sâmbătă Mako — Csanadpalota (M43) se va putea circula, până la finalul anului 2015, fără achitarea unei taxe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.