marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vali Gheorghe: „Nu am primit absolut nicio ofertă de la UTA”

  de Lucian Dănilă | 27 august 2023, 7:58 PM | Sport

  1

  Mircea Rednic vorbea ieri la conferința de presă despre posibilitatea ca la finalul lunii august doi jucători importanți din România să ajungă să îmbrace tricoul Bătrânei Doamne. Unul dintre ei este Vali Gheorghe, care recent s-a despărțit de FCSB, dar care susține că nu a primit „absolut nicio ofertă de la UTA”.

  „Nu am primit nicio ofertă de la UTA, sincer. Nu am primit absolut nicio ofertă. Într-adevăr, m-a sunat, dar nu am primit nicio ofertă. Nu a fost nicio ofertă, adică să vorbim pe sume, ce pot să îmi ofere, nu. Într-adevăr m-a sunat UTA acum o lună de zile, când aveam contract cu FCSB, dar după ce am reziliat nu m-a sunat”, le-a spus Vali Gheorghe celor de la IAMsport.

  El a recunoscut că a primit oferte concrete de la Petrolul și Universitatea Cluj, dar încă nu s-a decis. „De la ele am concret, adică oamenii m-au sunat și mi-au oferit anumite sume și am vorbit cu ei, da”, a spus Gheorghe.

  Celălalt fotbalist la care s-a referit Rednic este chiar fostul său elev de la Dinamo și Mouscron, Dorin Rotariu.

  UTA întâlnește mâine seară de la ora 21.30 tocmai echipa de care s-a despărțit recent Vali Gheorghe, FCSB. Meciul se joacă pe arena „Francisc Neuman”.

  Citește și:

  Mircea Rednic: „Dorin Rotariu mi-a cerut să mai aștept 4-5 zile”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.