Val de recenzii negative pe paginile Castelul din Riegersburg, deținut de familia prințului din Liechtenstein

  de - | 6 mai 2021, 10:31 PM | Internaţional

  0

  (foto: TripAdvisor)

  Tripadvisor, o platformă dedicată turiștilor și călătoriilor, a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, din Austria, ce aparține familiei prințului Emanuel de Liechtenstein, acuzat că a ucis ursul uriaș Arthur.

  Compania a luat decizia de a bloca recenziile după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului în ultimele ore, scrie Stirileprotv.ro.

  „Datorită unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând – așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.

  Castelul este administrat de prințul Emanuel de Liectenstein, potrivit elvețienilor de la Blick.

  Prințul Josef-Emanuel of Liechtenstein are 32 de ani și este cel mai mic copil și singurul fiu al cuplului regal Nikolaus și Margaretha de Liechtenstein. Este al 16-lea pe linia de succesiune la tron.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.