Va rezolva Primăria și anomalia din dreptul pasarelei, odată cu repararea treptelor de pe mal?

  de Raluca Medeleanu | 5 aprilie 2021, 11:07 AM | Strada | Topic special

  0

  Odată cu inaugurarea pasarelei de peste Mureș, în anul 2015, zona de promenadă cu băncuțe și floricele situată între dig și parcul Mihai Eminescu a fost complet blocată.

  Știam că lucrările de la Pasarelă au fost executate de firmă Tehnodomus, însă am dorit să știm cine a fost „geniul” care a realizat proiectul și care a considerat că montarea unui gard între faleză și acea zonă de odihnă, (pe atunci) îngrijită și plină de flori ar aduce vreun beneficiu vizual sau practic. Nu prea ne-am mirat când am aflat că acest proiect a fost realizat de o altă firmă „bună prietenă” cu Primăria, Stacons SRL.

  Ani de zile am trecut prin zonă și de fiecare dată ne-a scăpat cânte un „of” la văzul gardului. Mereu ne-a dat impresia de parcă desparte două tărâmuri, cel „de sus” și cel „de jos”. De atunci, am tot așteptat să vedem dacă cineva din conducere observă stupida anomalie și dacă dispune totuși remedierea ei. Ar fi atât de simplu și necostisitor. Cât poate costa demontarea unui gard și introducerea a încă două rânduri de trepte?

  Dar ieftin sau nu, complicat sau nu, timpul a trecut, am schimbat și o administrație cu alta, iar gardul stă nestingherit acolo.

  Dat fiind faptul că luna aceasta Primăria Arad a anunțat că la vară va repara toate treptele de pe malul Mureșului, despre care – ca paranteză – vă spunem că se află într-o stare deplorabilă, suntem foarte curioși dacă de data aceasta cineva va considera că se poate face ceva și pentru a readuce zona aceea din dreptul pasarelei la stadiul inițial… Până atunci, vă invităm să priviți imaginile din galeria foto și să ne spuneți părerea dumneavoastră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.