UVVG și Arhiepiscopia Aradului vor achiziționa sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie pentru Spitalul Județean

  de Special Arad | 24 martie 2020, 12:45 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Fundația Universitară “Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, a demarat un proiect de achiziționare a unor sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie necesare secției de terapie intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad. S-au angajat în sprijinul acestei temerare acțiuni de salvare a vieților și au răspuns  cu promptitudine la acțiunea pentru strângerea de fonduri și alți parteneri antreprenoriali: Fundația de Biologie Celulară și Moleculară, Combinatul Agro-Industrial Curtici (CAI Curtici), S.C. Filip Spedition SRL, S.C. Filip Prod Carm SRL, etc.

  Aparatura medicală, de ultimă generație, comandată în baza recomandărilor făcute de către Dr. Mircea Onel, directorul medical al spitalului, va fi adusă în țară de către Fundația Universitară “Vasile Goldiș” și donată Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

  Acțiunea inițiată de către Președintele fundației, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritative de impact, menite să contribuie la rezolvarea problemelor complexe a vremurilor pe care le traversăm.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Serios?
   Dar de când are bani Uvvg?
   Acum 2 ani nici hârtie la budă sau săpun nu era în UVVG(ca să vedeți cât de importantă e igiena în Facultatea de Medicină, unde ar trebui sa se promoveze igiena), pe motive că nu existau fonduri.
   Când citești o astfel de știre, te “impresionează” până la lacrimi. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.