sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  UVVG, la donat de sânge

  de Special Arad | 27 octombrie 2022, 10:08 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Studenții și cadrele U.V.V.G. Arad au răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, și de la primele ore ale dimineții s-au deplasat pentru a dona sânge. Primii au fost o parte din „băieții de la IT” (informaticienii din Departamentul IT al universității), urmând ca în zilele care urmează să se deplaseze și ceilalți.

  După „seniori”, au urmat studenții de la Facultatea de Medicină, anii I, II și IV, română, engleză și franceză, organizați prin Biroul pentru Studenți Străini. Studenții români și străini, din primul an de studii, consideră că este „foarte normal” să doneze sânge, simțind că astfel contribuie la binele comunității din care vor face parte, cel puțin pentru următorii ani.

  În perioada care urmează, alte cadre ale universității și studenți se vor programa și vor merge să doneze sânge, pentru că, și cu acest mic gest poți salva o viață.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.