joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UVVG dă startul înscrierilor pentru programul Erasmus+

  de - | 17 ianuarie 2023, 2:16 PM | Educaţie

  0

  Campusul UVVG

  Comunicat. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad dă startul aplicațiilor pentru noile mobilități studențești Erasmus+, de studiu şi practică.

  Studenții pot aplica prin platforma digitală dezvoltată de U.V.V.G., în perioada 13 ianuarie – 24 februarie 2023.

  Cei care doresc să facă parte din marea familie Erasmus+ au posibilitatea de a-şi încărca documentele de candidatură în format online, acestea fiind revizuite de coordonatorul academic al fiecărei facultăți și validat, ulterior, de coordonatorul instituțional.
  Până la această dată, 520 de studenți U.V.V.G. Arad au beneficiat de burse Erasmus+, ajungând să-și dezvolte abilități deja existente, să descopere culturi noi, oameni cu origini diferite, dar mai ales să-și lărgească orizonturile cunoașterii și să-și desăvârșească dezvoltarea profesională și personală cu experiențe academice și de viață unice.

  Rectorul U.V.V.G. Arad, Dna prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci: „ERASMUS+ are o importanță deosebită în strategia de internaționalizare a universității noastre. Prin acest program s-au creat legături puternice între U.V.V.G. și alte universități de prestigiu, din Europa și din lume. Încurajez toate demersurile studenților și cadrelor universității noastre de a lua parte la aceste schimburi de experiență și bune practici, care contribuie la dezvoltarea continuă și îmbunătățirea comunității noastre academice.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.