vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au început examenele de admitere 2023 la UVVG Arad

  de Special Arad | 31 iulie 2023, 9:06 AM | Educaţie

  0

  Comunicat de presă. „În dimineața ultimei zile a lunii iulie 2023 au început examenele de admitere pentru anul universitar 2023-2024. Fiecare dintre noi, și cei peste 100.000 de absolvenți ai Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG Arad), de la înființare și până astăzi, au simțit fiorii momentului în care ochii au văzut, pentru prima oară, subiectele pentru admitere.

  Dragi candidați, vă dorim mult succes la examene și să ne vedem cu emoțiile primei întâlniri, în prima zi de facultate, în 25 septembrie 2023!

  Sesiunea de admitere se va relua în toamnă, pentru locurile care nu s-au ocupat, la specializările celor 6 facultăți. Înscrierea se va realiza pe aceeași platformă, admitere.uvvg.ro, care va deveni operațională începând cu data de 28 august 2023.

    Tuturor studenților noștri, cadrelor didactice și non-didactice și personalului auxiliar, le dorim vacanță plăcută și să ne revedem cu bine!”

  RECTORAT UVVG

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.