UTA – un proiect de succes al Aradului! (P)

  de - | 24 septembrie 2020, 3:12 PM | Politikos

  2

  Un brand al Aradului străluceşte din nou: UTA joacă în liga I pe un stadion nou. Cu stabilitate financiară, arenă sportivă care atrage spectatorii, un public apropiat şi management sportiv corect, performanţele sportive trebuie să vină. În spatele acestui vis devenit realitate este o muncă de mulţi ani, un proiect de succes care acum îşi arată roadele.

  Administraţia liberală a girat pentru un proiect sportiv care a plecat de jos şi a preluat palmaresul echipei îndrăgite de arădeni. În ultimii ani, aproximativ 20 de milioane de euro a investit Primăria Arad pentru fenomenul UTA: aproximativ 14 milioane de euro în stadionul nou şi 6 milioane de euro începând cu 2015. Astfel, administraţia locală a asigurat aproximativ 90% din bugetul clubului.

  „UTA este un simbol al Aradului. Aici oamenii trăiesc cu pasiune fenomenul fotbal şi nu puteam să lăsam simbolul oraşului să cadă în uitare. Am finanţat UTA şi am susţinut un management sportiv care are ca obiectiv prezenţa pe prima scenă a fotbalului. Mă bucur că toate eforturile noastre au dat rezultate: echipa este în Liga I, pe un stadion nou care va atrage spectatori şi sponsori. Aşteptăm cu încredere prima victorie şi prezenţa publicului pe stadion. Ne vom bucura împreună pentru că atunci când bazele sunt solide, rezultatele vor veni şi ne vom bucura de ele”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

  Aradul este singurul oraş din România care a construit un stadion nou fără sprijin de la Guvern. UTA este unul dintre puţinele cluburi care se bucură de un public cald, finanţare sigură şi arenă sportivă nouă – toate cele necesare pentru performanţă.

  Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cand receptionati stadionul,cand platiti datoriile la Drast Company ?cand rezolvati problemele pentru cablarea pentru transminsiuni,cand platiti ce ati promis ?Cand platiti sponsorizarea din partea Consiliului Local si al Primariei Arad.Alo Dl.Bibart ,Dl Falca, ce se intampla ?
   Meszar,ia legatura cu Sandu Ion,cu Valer Blidar,cu partonul care construieste A-redurile,Imotrust,Via Carmina,Dl.Bercea de.la Maraus.,chiar cu Tavi Iovanut sau cu Verbita,etc

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.