duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA se mută la Mediaș! Sibiul nu a dat niciun răspuns, dar mai exista varianta CFR Cluj

  de Lucian Dănilă | 8 septembrie 2023, 3:39 PM | Sport

  2

  UTA va disputa vinerea viitoare un meci pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Va fi ultimul înainte ca arena „Francisc Neuman”, o arenă inaugurată cu doar trei ani în urmă, să intre în reparații capitale la nivelul gazonului și a instalațiilor acestuia, dar și în ceea ce privește alte lucrări la stadion. Astfel, UTA se mută la Mediaș.

  Șapte meciuri va disputa Bătrâna Doamnă pe arena din Mediaș, cinci în campionat și două în Cupa României. Astfel, UTA va întâlni pe arena din județul Sibiu pe FC Voluntari, Rapid, Dinamo, Oțelul și Hermannstadt, iar în Cupa României pe FC Voluntari și Universitatea Craiova.

  7 mii de euro pe meci va plăti clubul arădean pentru închirierea arenei care în acest moment mai are un singur angajat din partea Primăriei Mediaș, acesta ocupându-se de suprafața de joc.

  Negocierile dintre UTA și Primăria Mediaș sunt aproape finalizate, asta după ce inițial conducerea grupării arădene a dorit să închirieze arena din Sibiu. Primăria din Sibiu nu a dat nici un răspuns.

  În calcule a fost și stadionul echipei CFR Cluj, dar la această variantă se pare că s-a renunțat.

  Două luni și jumătate ar urma să fie arena „Francisc Neuman” ocupată de echipele de muncitori de la compania Sport Fields, iar UTA ar urma să joace pe un gazon nou chiar înaintea sărbătorilor de iarnă adversară urmând a-i fi Farul Constanța.

  Citește și:

  UTA se mută după meciul cu „U” Cluj pentru aproape trei luni! Rednic: „Prefer Sibiu sau Mediaș”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.