UTA s-a impus la Curtici prin golul lui Cipri Rus

  de Special Arad | 17 March 2016, 1:25 PM | Sport

  0

  UTA a câștigat amicalul disputat ieri la Curtici în compania echipei locale Frontiera, antrenată de Dinu Maghici. În timp ce jumătate de echipă a rămas la Arad pentru un antrenament cu Cristi Todea, Roli Nagy și Cristi Păcurar i-au văzut la lucru pe ceilalți băieți contra Frontierei Curtici.

  „Terenul bun a provocat și poftă de joc, meciul disputat în compania ”grănicerilor” lui Dinu Maghici a avut ritm bun și nerv pozitiv. UTA a fost prima periculoasă când Roman l-a deschis în stânga pe Rus, atacantul a centrat pentru juniorul Covaci, acesta a trecut mingea pe lângă portar, însă și peste transversală (20). Imediat, ex-utistul Adi Piț l-a testat pe Anca din marginea suprafeței de pedeapsă, goalkeeper-ul roș-alb a avut reflex bun și a parat (22)”, scrie site-ul uta-arad.ro.

  Finalul primului act a adus și unicul gol al meciului: Roman l-a pus în cursă pe Aldan, tânărul stângaci și-a depășit adversarii în stânga careului mare, a centrat în buza suprafeței de poartă pentru Rus, care s-a aruncat după minge și, cu capul, a prelungit-o în colțul lung, 0-1 (42).

  Partea a doua a debutat tot cu UTA în prim-plan: Rus a trecut de Pleșca, i-a așezat lui Roman, dar acesta, singur cu Potoreț în 8-9 metri, a tras în fostul portar al Romvestului (48). Distribuțiile au început să se modifice pe măsură ce repriza a înaintat în timp, însă implicarea a rămas pozitivă. Gazdele au fost aproape de gol, Piț a nimerit bara (68), Potoreț a scos de sub bară torpila lui Petre (71), iar pe contră Prică (testat de UTA vara trecută) a ajuns singur cu Mara, care a rămas în picioare și a evitat golul (72), scrie uta-arad.ro.

  VEZI ECHIPELE ȘI galeria FOTO dând CLICK AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.