miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  UTA s-a despărțit de David înainte cu câteva zile de meciul capital cu Sepsi! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 11 aprilie 2017, 3:21 PM | Sport

  0

  UTA este pe tobogan… Rezultatele din ultimele trei meciuri, cu doar două puncte adunate din nouă posibile, au coborât gruparea arădeană de pe locul 2 pe locul 4 la 4 puncte distanță de locul direct promovabil în Liga 1.

  Dincolo de punctele pierdute, UTA a evoluat foarte slab atât în jocurile de la Șiria cu Brașov sau Luceafărul, dar mai ales la Afumați, acolo unde nici nu și-a creat ocazii clare la poarta adversă. În aceste condiții, jocul cu Sepsi de sâmbătă d ela ora 11.30 devine capital, un joc în care UTA are doar o singură variantă pentru a se menține în cărțile promovării: victoria.

  Până atunci, UTA s-a despărțit în această dimineață de un jucător: Alexandru Davis a cerut rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Jucătorul cu origini în Brașov, care a mai evoluat la Petrolul Ploiești, nu a mai acceptat statutul de rezervă și a preferat să plece.

  Ultimul meci în care a evoluat David a fost cel de la Mioveni, câștigat de UTA cu 2-0.

  „Conducerea clubului UTA și jucătorul Alexandru David au ajuns, astăzi, la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui David pentru aportul adus și îi urăm mult succes în continuare”, se arată pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  IMG_9575

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.