sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA – Rapid, în primul meci din play-off? Așa spune tabela Berger, iar la Arad ar mai veni Argeș și Mioveni

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2020, 4:56 PM | Sport

  1

  A trecut ceva vreme de când FRF a decis să înjumătățească punctele la Liga 2 și să lase să se mai joace doar un play-off, într-o singură manșă, între primele șase echipe clasate.

  S-a discutat mult că UTA este echipa care a avut cel mai mult de pierdut în urma înjumătățirii punctelor. Gyuszi Balint și jucătorii nu mai vor să se gândească la acea decizie și UTA a reluat antrenamentele. „Am fost surprins de forma în care s-au întors majoritatea jucătorilor, dar și de moralul pe care îl au, toți fiind cu gândul doar la meciurile pe care le avem de disputat. Sunt foarte montați și vor să arate pe teren că merită această promovare”, spune Balint.

  Dar FRF nu a mai zis nimic de la acea decizie. Nu s-a stabilit nici programul și nici protocolul sub care se va juca acest play-off. În privința protocolului, acesta depinde și de autorități și de ce măsuri se vor lua în România după 1 iunie, apoi după 15 iunie și după 1 iulie, președintele Klaus Iohannis spunând într-o conferință televizată că măsurile se vor lua din două în două săptămâni.

  În privința programului, nu s-a stabilit încă nimic. Dar, conform tabelei Berger, UTA ar urma să joace primul meci pe teren propriu cu echipa de pe locul 6, adică cu Rapid. Tot „acasă” ar urma să joace cu FC Argeș și Mioveni, iar în deplasare ar avea la Turris Turnu Măgurele și la Petrolul Ploiești.

  Conform tabelei Berger, UTA ar urma să joace primele două meciuri pe teren propriu, cu locul 6 și cu locul 2, deci cu Rapid și Mioveni. Ultima etapă ar fi pe terenul Petrolului, asta după ce merge în etapa a treia la Turris, iar în etapa a 4-a ar urma să vină la Arad gruparea FC Argeș.

  Mai jos vă prezentăm o simulare a play-off-ului conform tabelei Berger:

  Etapa I – echivalentă cu Etapa I Berger6

  1-6 UTA – Rapid

  2-5 Mioveni – Petrolul

  3-4 Turris – Argeș

  Etapa 2 Berger6

  1-2 UTA – Mioveni

  5-3 Petrolul – Turris

  6-4 Rapid – Argeș

  Etapa 3 Berger6

  3-1 Turris – UTA

  4-5 Argeș – Petrolul

  2-6 Mioveni – Rapid

  Etapa 4 Berger6

  1-4 UTA – Argeș

  2-3 Mioveni – Turris

  6-5 Rapid – Petrolul

  Etapa 5 Berger6

  5-1 Petrolul – UTA

  4-2 Argeș – Mioveni

  3-6 Turris – Rapid

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.