UTA pleacă în Austria! Grădinariu, noul team-manager al Bătrânei Doamne

  de Lucian Dănilă | 7 July 2014, 5:26 PM | Sport

  0

  UTA Bătrâna Doamnă (n.r. deocamdată asta este denumirea oficială a clubului), reia joi dimineață pregătirile pentru liga a treia. Conducerea clubului a bătut deja palma pentru cantonamentul de pregătire, acesta urmând a fi stabilit în Austria, lângă Villach, în perioada 2-12 august.

  Aseară a revenit din vacanță antrenorul Roland Nagy și, începând chiar cu data de astăzi, staful tehnic al Bătrânei Doamne poartă discuții pentru definitivarea lotului de jucători cu care să abordeze viitoarea stagiune. „Sunt unele probleme la nivel de lot. De exemplu, ne lipsește portarul după ce lui Mitrea i-a expirat perioada de împrumut. Ma trebuie să ne întărim mai ales în plan ofensiv, acolo unde ne trebuie un atacant care să marcheze, dar putem vorbi și despre un mijlocaș ofensiv, sau unul de bandă. Chiar și un fundaș dreapta căutăm”, spune Roli Nagy. UTA BD va relua pregătirile joi dimineață la ora 10, prima perioadă urmând a se derula pe plan local.

  Deși nu este nimic bătut în cuie, până acum cel mai aproape de a semna un contract cu gruparea alb-roșie este Ali Calvin Tolmbaye, cel care și-a reziliat contractul cu formația din liga a doua maghiară, Elore Bekescsaba. La capitolul sosiri îi putem trece și pe Chindriș și Lazea, despre care am mai scris, dar și despre portarul Andrei Cioară, revenit de la CS Ineu unde a fost împrumutat. Cioară, însă, a fost contactat de CSM Râmnicu Vâlcea iar miercuri se va prezenta la antrenamentele echipei antrenate de Eric Lincar.

  Cantonament în Austria

  Conducerea Bătrânei Doamne a confirmat și locul, respectiv perioada cantonamentului de pregătire. Acesta va fi la Villach, în Austria – lângă Klagenfurt – și se va desfășura în perioada 2-12 august. A fost confirmată și organigrama clubului, președintele Alexandru Meszar confirmându-i pe Roland Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan ca antrenori, primul principal, al doilea secund iar al treilea, antrenor cu portarii. Locul lui Radu Anca în postul de team-manager a fost luat de fostul fotbalist al echipei UTA, Decebal Codruț Grădinariu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.