miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  UTA întâlnește echipa din Dumbrăvița în primul meci din play-off-ul Cupei României

  de - | 24 august 2023, 7:53 AM | Sport

  0

  Comunicat. Ieri a avut loc tragerea la sorți a play-off-ului Cupei României Betano. În urma extragerii, UTA se va deplasa la Dumbrăvița, formație din al doilea eșalon al României.

  „Un meci foarte important pentru noi, mă bucur că este și o deplasare scurtă, tratăm Cupa cu maximă seriozitate pentru că este un obiectiv pentru noi. 

  Vom deplasa prima echipă, am pățit în Cupă să fiu eliminat de echipe de eșalon inferior, atât la Dinamo, cât și la Rapid. Nu contează că Dumbrăvița este un adversar de liga secundă, în competiția asta au fost multe surprize. Mă bucur că imi voi revedea și foștii elevi care activează acum acolo, îi pot vedea la lucru.”, a fost reacția antrenorului nostru principal, Mircea Rednic, imediat după aflarea adversarului.

  Data și ora meciului vor fi anunțate ulterior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.